söndag 23 december 2007

Träningsrapport...

... från Tingvalla Isstadion
Söndag den 23 december
13.15-14.15
Antalet aktiva: Tio-elva stycken. Några har åkt hem för att fira jul och återkommer imorgon tisdag. Någon var sjuk.

Dan före doppardagen tränande BolticGöta och då passade tidigare målvakten Martin Berggren, numera Villa/Lidköping, på att titta ner och delta. Han såg väldigt pigg ut och tog hem två segrar. Dels var han med i det vinnade laget i tvåmålsspelet, äldre vs yngre och sedan tog han hem pricken mot Jonas Nilsson och Mattias Svensson. En liten tävling som de hade som tradition att göra efter träningarna förra säsongen.

- Det var skönt att vinna, men i pricken var det mer väntat att jag skulle vinna. Vi har kört 50 gånger får jag det till och då har jag vunnit 47 gånger, Jonas Nilsson tre och Mattias Svensson noll gånger. Vinsten i smålagsspelet var skönasten segern, säger Martin Berggren som tycker att spelarna i dagens BolticGöta ser bra ut.
- De verkar vara i jättebra form.

# Hur har det gått i Villa/Lidköping?

- Vi blandar och ger. Senaste tiden har vi vunnit tre raka matcher och vi har fått spelet att fungera hyfsat. Det finns fortfarande att ta av.

# Vad har elitserien betytt?

- Det känns betydligt roligare nu än med tidigare seriesystem, säger Martin Berggren innan han så småningom packar vätskan och hälsar alla en god jul och begär sig till släkt och vänner...

Vi däremot höll oss kvar och frågade Henrik Karlsson om vad han tyckte om träningspasset...

- Det var kul att komma ner och köra yngre mot äldre. Tvåmålsspel och en del skridskoåkning, bra att köra en bra genomkörare dagen innan julafton, så är vi lediga och så kör vi dagen innan match pass på juldagen, säger Henrik Karlsson som tyckte att det var kul att Martin Berggren tittade ner.

- Kul att se honom igen, kul att han kommer tilbaka och hälsar på.

# Hur firar du jul?

- På herrhagen med släkten. Det blir att ta det lugnt med mat, dricka några must, titta på tv och spela sällskapsspel, avslutar Henrik Karlsson som passar på att önska alla Bolticfans en god jul.

Inga kommentarer: