söndag 30 december 2007

Träningsrapport/förhands inför Slottsbron hemma

Idag var det mycket spel och lite skott som gällde på träningen dagen innan nyårsafton och matchen hemma mot Slottsbron. Ett möte som kan komma att locka en och annan åskådare, vädret sägs bli minusgrader och solsken. Det skadar aldrig med bra väder, det ger bra förutsättningar om inget annat.

Inför: Slottsbron hemma på Tingvalla Isstadion den 31 december 13.15
Så här ser det ut: Laget befinner sig i en riktig bra form allt sedan matchen borta mot Katrineholm/Värmbol så har man kommit igång på riktigt allvar. Örebro fick återigen åka från Tingvalla utan poäng och Slottsbron lyckades inte ta några på sin hemmaplan Strandvallen. Det verkar som att laget har börjat bli mer samspelt, man hittar sina postioner och genomför ett bra jobb från avslag till slutsignalen.

Man har också funnit den stora glädjen och passionen för föreningen. Något man visar mot supportrarna på ett väldigt bra sätt. Det är spelarna och supportarna som är laget.

Senaste matcherna för båda lagen:
BolticGöta: Slottsbron (b) 9-3, Örebro (h) 6-5, Katrineholm/Värmbol (b) 13-5, Västanfors (b) 2-5, Derby (h) 6-1. Slottsbron: BolticGöta (h) 3-9, Derby (b) 5-5, Gustavsberg (h) 5-9, Köping (b) 3-4, Finnspång (b) 4-8.

Frågor till Filip Eriksson, defensiv spelare.

# Du, Ted Wiklund och Mikael Bood var iväg på U19-cup i Falun under helgen. Två matcher spelades och det blev en vinst och en förlust. Vad har du att säga om cupen?

- Vi var inte så pigga första matchen som spelades tidigt på lördagsmorgonen (man åkte upp vid fyratiden på eftermiddagen kvällen innan) alla var sega och trött, sen var det dålig is och svårspelat.
- Men till andra matchen taggade vi till oss samtidigt som vi fick i oss ny energi i form av mat. Vi gick ut och körde och visade att vi är ett bra lag. Vi fick igång spelet då isen hade hunnit bli bra.

Matcherna som spelades mot Falun BS och Katrineholm slutade 2-6 respektive 6-3.

# Nu imorgon väntar Slottsbron hemma, hur känns det inför den uppgiften?

- Det ser bra ut, alla är taggade och peppade. Det finns bara seger på programmet.
- Vi körde tvåmål på dagens pass och det var bra is. Imorgon kommer det att bli perfekta förhållanden och riktigt bra is. Då kan vi spela ut ordentligt och det kan bli riktigt bra.
- Vi ska verkligen knipa de två poängen, alla poängen är viktiga. Det gäller att tänka på vårt spel och spela ut det.

# Vad tror du det blir för karaktär på matchen, derby som det är?

- Det blir att hålla i bollen för oss, i och med att det kommer vara en fin is. Vi kommer att rulla runt och spela ut, jag tror inte Slottsbron kommer ha mycket att hämta. Det ska bli en rolig match.

13:15 var det
Den mest ultimata förfesten som finns.
Be there or be square´.

Inga kommentarer: