lördag 8 december 2007

Glöm matchen fort...

Idag var det bortamatch mot Västanfors och läget inför matchen var den att både dom och vi var obesegrade efter de tre inledande matcherna. Det började bra då BG kunde sätta 1-0 redan efter en-två minuter. Men sedan lyckades Västanfors sätta både 1-1 och 2-1. Boltic försökte men fastnade allt som oftast i hemmalagets tighta försvar. Kvitteringen kom dock då Jonas Nilsson kunde komma fri och ta vara på läget. Men med någon minut kvar av den första slog Västanfors in en hörna och man fick med sig 3-2 in i halvtid efter två hörnmål.

I den andra försökte Boltic men man kom tyvärr ingenstans. Gjorde man det så stod Västanforsmålvakten ivägen, eller deras tighta försvar. Ett slarvpass bäddade vägen för ett hemmaanfall och 4-2 var ett faktum. Västanfors lyckades sätta 5-2 också innan matchen var slut. Tyvärr såg det ut som Bolticspelarna inte hade någon gnista eller vinnarattityd i den här matchen, man förlorade många andrabollar och slog bort många bollar. Det krävs med andra ord skärpning till kommande match. Men samtidigt är det ett ungt och utvecklingsbart lag som kommer att göra mindre bra matcher ibland, det gäller bara att lära sig något av det hela och förbättra sig.

Dagens vinnare var de tiotal supportrar som hade tagit sig till Västanfors och försökte mana på de blågula krigarna på isen. Vad är Boltic utan dom?

Nu blir det nya tag mot Katrineholm/Värmbol nästa lördag...