torsdag 27 december 2007

Dagen efter annandagsbandyn

Det är dagen efter segern på annandagen borta mot Slottsbron. Träningen ägnades åt tvåmål och en övning på isen, efter det blev det träning utanför isen. Löpningar och andra övningar. Vi passade på att snacka med Nils Sigurd som var nöjd med matchen igår.

# Vad har du att säga om gårdagen?

- Det var skönt, alltid lika kul att vinna ett derby.

# Om vi plockar fram det positiva. Vad var bra med matchen?

- Det var en krigaseger eftersom isen inte var spelbar. Men vi har ändå några fina anfall när vi går runt deras försvarare och gör några fina mål. Sen var det kul att det var mycket publik och ett bra stöd från Boltic Blues.

# Nu har det spelats sju matcher. Det har blivit sex vinster och en förlust. Hur har det sett ut hittills tycker du?

- Eftersom säsongen började lite turbulent med att tränarna fick gå dagen innan premiären så tycker jag att vi redde ut de första matcherna på ett bra sätt. Janne Ohlsson har gått in och styrt upp det på ett bra sätt. Sen förlorade vi mot Västanfors, det är väl ända plumpen. Men vi har lärt oss mycket från den matchen.
- Efter det så tycker jag att vi har kommit igång och gjort det väldigt bra.

# Hur kommer det bli att få spela hemma på nyårsafton?

- Det kommer att bli väldigt kul, hoppas på mycket publik och bra stöd som alltid från Boltic Blues.

# Vad körde ni på dagens träning så här dagen efter...

- Eftersom det regnade och isen var väldig dålig så gick vi ut och spelade tvåmål i en halvtimme för att sedan gå ut och köra ett ganska hårt fysblock med intervaller och hopp.

# Hur blir uppladdningen inför nyårsafton (matchen)?

- Vi har två träningar kvar innan den matchen. Det är bara att köra på som vanligt och ändå köra ganska hårt imorgon (fredag) för att sedan på söndagsträningen tar det lite lungare och snacka mer taktik.

# Till sist; Vad händer ikväll?

- Det blir en lugn kväll med en film och god mat.

Inga kommentarer: