tisdag 18 december 2007

Inför hemmamatchen imorgon

Imorgon väntar Örebro SK hemma på Tingvalla IP.
Vi har valt att snacka med flickornas favorit Rickard Fritjofson, som verkligen ser fram emot matchen.

# Ja, Rickard. Vad tror du om matchen imorgon?

- En spännande seriefinal med mycket hjärta och mycket vilja. Jag hoppas på ett grymt stöd från klacken och övriga åskådare.

# Hur har det sett ut på måndagens och tisdagens träning?

- Det har varit bra fart och mycket koncentration. Det känns lite i luften att det är seriefinal imorgon och att det är Örebro som kommer till Tingvalla. Spelarna börjar hitta sina roller mer och mer.

# Vad ska vi ha för tankar på matchen...

- Det kommer att bli en välspelad match med få misstag från våran sida. Vi kommer att gå segrande ur striden och vi gör alla i vår omgivning nöjda och glada. Ni får se det som en tidig julklapp.

# Är det någon i laget som har imponerat på dig hittills?

- Jag tycker att hela laget har spelat bra. Vi har många profiler men jag skulle vilja lyfta fram några spelare som inte får så lika stora rubriker. Till exempel Hampus "Öster" Nilsson i målet, Nils "Sickan" Sigurd, Filip Eriksson, Magnus "Frallan" Fransson, Mattias "Samba" Svensson, de är vårat defensiva block som rensar upp efter våra offensiva rider framåt.
- Dom som också imponerar är alla som lägger ner mycket tid runt laget utan ersättning, våra underbara slipare, materialare och lagledare.

# Vad lärde ni er från Västanforsmatchen?

- Att ingen match är avgjord innan den är spelad. Vi måste ha tålamod och inte bli lurade in i någon fälla. Sen lärde vi oss att lagen i den här serien är betydligt bättre än vi trodde och att varje match blir en tuff uppgift för att nå målet att ta sig till kval.

# Hur svarar du på inlägget från Örebro?

- Kul att Örebros Svenskafans sida verkar vara musikintresserade. PENGAR Å BRUDAR...

# Hur lägger du upp morgondagen?

- Hackar potatis och lök på morgonen, serverar kunder lunch. Åker hem i god tid och laddar upp med lite lugn och ro. En god bit mat, något att läsa och bara gå in i sig själv.

# Avslutningsvis. Har du något mer att säga..

- Innan jag flyttade till Karlstad visset jag inte mycket, varken om spelarna i laget, dom runt omkring eller supportrarna. Efter den här tiden hittills och med alla svarta rubriker i tidningarna, så kan jag bara säga att vi har; Sveriges bästa klack och ett stort hjärta för varandra i laget.

Inga kommentarer: