lördag 20 oktober 2007

Magnus Fransson inför helgen och två videoklipp

Just nu spelar BolticGöta träningsmatch nummer två i den Norska huvudstaden Oslo, man möter där Stabaek och bloggen har snackat med Magnus Frallan Fransson. Längst ner i det här inlägget hittar ni också två videoklipp med lite snack innan de åkte iväg till Oslo.

Magnus Fransson, hur tycker du att det har sett ut på försäsongen?


- Det ser bra ut, vi har bra lag och det är bra stämning i truppen. Det ska bli en spännande säsong, det har kommit in nytt folk och den del har lämnat. Men det är en bra mix av ungt och gammalt. Alla vill dra åt samma håll nu och det känns som vi har samma målsättning med säsongen – att ta oss till kval till elitserien.

Det var en träningsmatch förra helgen, Västanfors i Borlänge. Hur upplevde du den, hur var första matchen på säsongen?

- Jag tycker att vi gör en bra match, i och med att vi är ganska många nya i laget är det alltid svårt första matchen och ispasset på stor plan. Jag tycker att vi fick ihop dom delar vi hade bestämt innan och fick ihop väldigt bra. Det är något att bygga vidare på, vilket vi ska göra i helgen och utveckla det. Det gäller att ta vara på varje ispass/match på stor plan som vi får, det har inte varit så mycket av den varan än. Men förhoppningsvis är det is på Tingvalla till måndag, tisdag.

Vad har du för förhoppningar personligen på helgen?

- Personligt mål för mig och Jakob Bucht är att vi fungerar bra på vänsterkanten, att vårat samarbete fungerar och det är viktigt att samarbetet med oss i försvaret sitter direkt. Man kan utveckla små detaljerna efter hand, det viktigaste är att det stora bitarna fungerar. Men det känns bra, bra snack första matchen och framförallt mellan mig och Jakob och förhoppningsvis fortsätter det och blir ännu bättre.

Norskt motstånd först…
- Spännande, man har spelat i norska ligan och mött dom några gånger. Men det har väl som jag förstått gått och kommit en hel del spelare i laget, men det är ett av de bästa lagen i den norska bandyn. Men det ska bli kul att möta dom, de spelar lite annorlunda bandy, det är inte samma tänk och struktur. Det kan vara bra att möta sånt form av motstånd för många av lagen vi ska möta i ettan har inte riktigt det taktiska. Just lite nytt, att inte behöva möta samma gamla motståndare som man har gjort tidigare försäsonger, åka på samma cuper ect.. Kul att möta nytt lag.

------------------------------------------------------------------------
Jonas Nilsson inför helgen... http://www.youtube.com/watch?v=swX9GXMyeyY
Lite spelare inför helgen... http://www.youtube.com/watch?v=oHIr5V-SXig

Inga kommentarer: