söndag 21 oktober 2007

Första halvleken mot Ale Surte

BolticGötas första del av den första halvleken var helt ok. Man åkte framåt och skapade lägen direkt. Efter några minuter hade man haft fyra hörnor, resultatlösa dock. Där finns det en del att önska, bestämdhet framförallt. Först vid den femte hörnan fick man iväg ett försök till skott. Ale Surte tog ledningen på deras första hörna, en vänsterhörna.

Kvitteringen kom efter att Ted Wiklund snappat upp en boll på offensiv höger. Han fick in den till Jonas Nilsson som inte tvekade. Dock så lyckades Ale Surte sätta 2-1 ett mål som undertecknad inte lyckades se på grund av fokus på datorn.

Under andra hälften hade Ale Surte mycket spel och skapade en del. BolticGöta var uppe emellanåt. Bland annat Fredrik Rinaldo som åkte slalom och även Jonas Nilsson såg pigg ut. Men förhoppningsvis blir det bättre spel i den andra och lite roligare...

Martin Carlsson stod i den första halvleken och i den andra kommer Fredrik Perätalo att stå. I Oslo stod Hampus Nilsson första och Martin Carlsson andra...

Till sist;
- Tidigare BG målvakten Martin Berggren är här och kollar på och ser allmänt pigg ut.