söndag 21 oktober 2007

Andra halvleken och matchen

BolticGöta rivstartade den andra halvleken och kunde omgående sätta 2-2, Pål Hanssen. Men sen var det slut på roligheter. Visserligen hade Magnus Frallan Fransson ett ribbskott men det var Ale Surte som var det bästa laget vad gäller att ta vara på lägena man fick. 3-2 kom till på hörna, 5-2 straff, 6-2 efter kommunikationsslarv i försvaret där två spelare missbedömde varandra och Ale Surtespelaren kunde komma fri och sätta bollen. Magnus Fransson kunde sedan reducera till 6-3 innan Ale Surte på friläge satte 7-3.

Ale Surte tippas tillhöra toppen i den södra serien och det kommer dom nog att göra. Dom verkar vara väldigt starka på fasta situationer, hörnor speciellt. Tre av målen i matchen kom till efter hörna. I BGs fall såg det inte alls bra ut vad gäller hörnorna.

Vad mer kan man säga?
Det finns inte så mycket mer att säga för stunden. Samtidigt är det ungt lag som gör sin tredje träningsmatch och andra på två dagar, det kommer att ta ett tag att spela ihop unga nya BolticGöta. Man får helt enkelt ta lärdom av det här.

Bloggen återkommer med lite snack...

Inga kommentarer: