lördag 13 oktober 2007

Försäsongspremiären slutade i seger med 6-3



Motstånd:
Västanfors
Spelplats: Borlänge
Resultat: 6-3 (4-3)
Målskyttar: Jonas Nilsson 2, Magnus Fransson (hörna) Fredrik Rinaldo, Henrik Karlsson, Pål Hansen.
Boltics lag: Fredrik Perätalo stod första, Hampus Nilsson andra. Nils Sigurd libro, Magnus Fransson och Filip Eriksson backar, Jakob Bucht och Fredrik Rinaldo yttrar, Mattias Svensson defmitt, Pål Hansen och Daniel Svedberg yttermitt, Jonas Nilsson och Henrik Karlsson topp.
Avbytare: Christian Mattsson och Daniel Jansson, Simon Tallnäs.
Utmärkte sig:
- Laget gör det bra, tycker Mattias Svensson.
- Filip Eriksson, jag är glad att han smälter in, en väldigt ung spelare som redan visar framfötterna, tycker Bjarne Andersson.
Matchens prestation: Daniel Svedbergs passning fram till Henrik Karlssons mål, 2-1 målet. Daniel tar bollen rätt långt ner på egen planhalva och kör långt upp och lägger en passning i djupet på Henrik Karlsson som blir fri med målvakten och gör inget misstag.

Om premiären:
- En bra start på säsongen. Ett bra utgångsläge att jobba ifrån. Samarbetet kan bli bättre men ändå en hel del individuella bra prestationer, tycker Bjarne Andersson.
- En helt ok första träningsmatch. Vi hittade våra roller mer i andra halvleken och den halvleken är väl bättre än den första. Det var kul också att vara på stor is, det är skillnad på att vara på stor is och man jämför med hur det är att vara på en ishall, säger Mattias Svensson.

Inga kommentarer: